Covid-19 Update December 2020

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen hebben wij de winkels gesloten tot en met 19 januari. Wij begrijpen de noodzaak en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze werknemers en klanten.

Wij blijven u graag helpen op afstand. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar op onze aangepaste “openingstijden.

Helaas kunnen er een heleboel dingen niet in deze tijd máár wat kunnen we nog wel? Een hele hoop gelukkig!

  • U kunt nog steeds gratis stalen bij ons opvragen, deze worden kosteloos rechtstreeks geleverd. Dit kan nu langer duren vanwege de Brexit.
  • Wij bieden de mogelijkheid om te videobellen via telefonisch consult.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een adviesgesprek online? Dan kunt u contact met ons opnemen en plannen wij een afspraak in!

  • Verf kunt u via de mail bij ons bestellen. Verf hebben wij voldoende op voorraad. U ontvangt van ons een factuur, de verf kan dan vervolgens aan de deur op afspraak opgehaald worden.

Graag bij het bestellen de volledige beschrijving van het merk, verfsoort met kleurnaam en of nummer opgeven onder vermelding van uw naam, adresgegevens  en voorzien van telefoonnummer.

  • De verf versturen wij gratis vanaf € 50,00 euro
  • De kleurenwaaiers van Little GreeneFarrow and Ball en Paint & Paper Library kunt u gratis op afspraak ophalen aan de deur

Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de RIVM.

Aangepaste ” openingstijden” om ons te bereiken:    

Dinsdag              10:00 – 18:00

Woensdag           10:00 – 18:00

Donderdag          10:00 – 18:00

Vrijdag               10:00 – 18:00

Zaterdag            10:00 – 17:00