Stoffen en raambekleding

 

Veelzijdige collectie kwaliteitsstoffen


Niet alleen de mooiste muren, maar ook de mooiste ramen, kussens, spreien, stoelen, banken en andere mooimakers van stof voor in je huis. Van betoverende zijdes en geborduurde dessins van
Karin Sajo, Jim Thompson en Rubelli tot bijzondere niet alledaagse ontwerpen van Élitis, Zoffany en Pierre Frey, maar ook klassieke collecties van Casamance en Sanderson Morris&Co en natuurlijk stoere basics van Designs of the Time. Wij bieden naast onze uitgebreide behang- en verfcollectie een ruime en veelzijdige collectie kwaliteitsstoffen om je interieur compleet te maken. En hebben wij onverhoopt een bepaalde stof niet in huis, dan gaan wij ernaar op zoek!

Persoonlijk advies
Ons advies is altijd persoonlijk afgestemd en laat zich beschrijven als een cocktail van ervaring, inleving, passie, samenwerking en betrokkenheid. De resultaten zijn vaak verrassend, sfeervol en passend, met respect voor elk budget; zoveel mensen, zoveel wensen. Daar ligt onze kracht… dát eruit pakken waar jij je thuis bij voelt. Of dit nu een grote of kleine opdracht is en of dit nu eclectisch, dromerig, stijlvol, warm, rustgevend of uitbundig is. Wij staan voor je klaar om van je huis een thuis te maken, waarin jij jezelf terug vindt en samen met je familie en/of vrienden kunt genieten en ontspannen.

Wij verwezenlijken uw wensen van A tot Z
Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren interieurstilisten met verschillende achtergronden. Daarnaast werken wij samen met bekwame stoffeerders, vakkundige behangers, toegewijde installateurs, interieurarchitecten en ontwerpers. Voor de confectie van gordijnen en ander maatwerk hebben wij een gespecialiseerd atelier. Kortom, wij hebben alle expertise in huis om uw wensen van A tot Z te verwezenlijken. Voor meer informatie over onze werkwijze en/of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

 

 

Onze merken

Ons aanbod aan stoffen is te bewonderen in onze winkel op de Zijlstraat 83 te Haarlem. Ons vakkundige team gaat graag met u op zoek naar de gewenste stof en staat klaar voor alle benodigde adviezen.