Stalen informatie

 

Stalen bestellen, zo werkt het:

Het kan lastig zijn om vanaf een beeldscherm de kleur en structuur van een behang goed te zien. Daarom raden wij bij twijfel altijd aan om één of meerdere behangstalen te bestellen. Van de meeste producten die op onze website staan, kunt u een staal bestellen (indien niet mogelijk, staat dit in de beschrijving aangegeven). Een staal bestellen kan door op de productpagina van het gewenste behang op de knop 'staal aanvragen' te klikken. De staal kunt u vervolgens afrekenen in uw winkelmandje. De kosten per staal zijn 4 euro, verzendkosten zijn gratis. 

Levertijd stalen

De levertijd van de stalen bedraagt op dit moment zo'n 2 tot 4 weken, afhankelijk van het merk. We doen ons best om de stalen zo snel mogelijk te versturen, echter zijn we afhankelijk van onze leveranciers. Indien u stalen bestelt van verschillende merken of leveranciers, houdt er dan rekening mee dat u niet alle behangstalen tegelijk ontvangt. 

Gratis behangadvies na staalaanvraag

Heeft u de stalen ontvangen en is het toch niet helemaal wat u zocht? Of heeft u hulp nodig bij het berekenen van het aantal rollen of meters? In beide gevallen staat het team van De Mooiste Muren voor u klaar om u te voorzien van alle benodigde adviezen. Neem gerust contact op en laat weten waar we u bij kunnen helpen.

Kom langs in onze winkel!

De gehele behangcollectie die wij online aanbieden, is ook te bewonderen in onze winkel in Haarlem! In de talloze behangboeken kunt u het behang op groter formaat zien en voelen. Zo hoeft u niet te wachten op de stalen. Daarnaast kan ons vakkundige team u uitgebreid en kosteloos voorzien van alle benodigde interieur-en behangadviezen. 

Onze winkels