Arte Enigma behang

Toon 1 - 15 van 15
Meer filters

Arte Enigma behang 

Arte Enigma behang collectie heeft drie verschillende patronen en drie soorten stof: een matte stof, een satijnglansstof en een stof met suède look. Elk patroon in het boek heeft zijn eigen kleuren.

Arte Flex behang
Het eerste ontwerp van hun Flex-achtergrond bestaat uit hoekige, geometrische blokken. Op een afstand worden de blokken kleiner en vormen ze een stijve en heuvelachtige omgeving. Het reliëf is duidelijker dankzij de subtiel glanzende stof. Arte Flex behang is verkrijgbaar in een gewaagd geel, in donker goud, titaniumgrijs en donkerblauw.

Arte Charm behang
Het dessin Arte Charm behang is een meer traditioneel patroon, maar net zo gewaagd. Een damastmotief wordt met dezelfde creativiteit en zorg in de stof gedrukt. Dit patroon is vrij groot, maar er zijn geen details overgeslagen. De elegante lijnen zijn zeer aantrekkelijk. Charm komt in vijf kleuren: taupe, donkerbruin, koningsblauw, fuchsia en grijs.

Arte Select behang
Het Arte Select behang is waarschijnlijk het meest duidelijke voorbeeld van driedimensionaliteit. Je ziet een patroon dat als echte tegels uit de muur lijkt te steken. De bedekte muur is niet vlak omdat hier en daar tegels tevoorschijn springen. Het is speels maar met een duidelijk ritme. De laatste verrassing is de materiaalkeuze. Voor de Select-achtergrond is gekozen voor een stof met een suede-look. Dit materiaal biedt intrigerende nuances in kleurintensiteit. Select is beschikbaar in zes warme, natuurlijke kleuren: ecru, roest, bruin, goudgroen, lichtgrijs en een donkere auberginetint.