Alle onze finishes.

Ontdek ons ruime aanbod aan verschillende finishes van de mooiste kleuren verf. Leer alles over elke finish per merk en kies welke het beste bij uw schilderproject past.

 

De Mooiste Finishes.

Wilt u weten welke finish past bij uw verfproject? Zie hieronder de eigenschappen van de verschillende finishes per merk.
Heeft u toch nog advies of hulp nodig? Wij helpen u graag via de mail, telefonisch of in de verfwinkel.
 

Little Greene:

Absolute Matt Emulsion:
Een zeer ondoorschijnende matte afwerking met weinig geur op waterbasis. De diepmatte veegvaste afwerking is ideaal voor slaapkamers, woonkamers, eetruimten en andere ruimten met weinig verkeer.
 
Aluminium Wood Primer:
Een houtprimer van zeer hoge kwaliteit, specifiek ontworpen om exudatie en knoopvlekken van natuurlijke harsachtige houtsoorten te voorkomen, voor binnen- en buitentoepassingen.
 
Distemper:
Een zeer ondoorschijnende kalkachtige, matte, harde tempera-afwerking op waterbasis met weinig geur, voor muren, plafonds en fijn pleisterwerk. De resulterende zachte, diepe matte afwerking is ideaal voor slaapkamers, woonkamers, eetruimten en andere ruimten met weinig verkeer (wordt niet aanbevolen voor contactoppervlakken of oppervlakken waar condensatie kan voorkomen).
 
Flat Oil Eggshell:
Een harde maar flexibele, duurzame en waterbestendige verf op oliebasis die is ontworpen voor verfwerkzaamheden binnen op goed voorbereide oppervlakken. Dankzij de verbeterde aanbrengingseigenschappen en de uitgebreide werkbaarheid wordt gemakkelijker een afwerking met lage glans van een zeer hoge kwaliteit verkregen.
 
Floor Paint:
Een stevige halfglanzende afwerking van polyurethaan die uitstekend bestand is tegen wassen en slijtage en tegen lichte chemicaliën. Wordt sterk aanbevolen voor weinig tot matig begane betonnen en houten vloeren.
 
Intelligent Eggshell:
Een verstevigde eggshell-kwaliteitsafwerking op waterbasis met weinig geur, die uitstekend hecht op aanwezige oude alkydafwerkingen. De uitstekende waterbestendigheid en excellente hechtingskenmerken zorgen ervoor dat dit product uitermate geschikt is om afwerkingen, keukenmeubels en muren in keukens en badkamers te verven. Wordt sterk aanbevolen voor de afwerking van radiatoren, en is geschikt voor verfwerkzaamheden binnen en buiten.
 
Intelligent Exterior Eggshell:
Een extra duurzame en flexibele ondoorzichtige houtafwerking van hoge kwaliteit op waterbasis, met een UV-bestendige film die geschikt is voor alle soorten buitenbekleding en -betimmering. Deze biedt maximale bescherming dankzij de voortreffelijke penetratie, bestendigheid tegen barsten, afbladderen en afschilferen, en kan worden aangebracht op nieuw hout zonder grondlaag, en op eerder geverfde oppervlakken. Gemakkelijk te reinigen, met uitstekende waterbestendigheid en uitstekende hechting op oude afwerkingen op oliebasis. Microporeuze film die blaasvorming tot een minimum beperkt en volledig bestand is tegen schimmel- of algenaangroei.
 
Intelligent Gloss:
Een zeer ondoorschijnende, sneldrogende glansafwerking op waterbasis met weinig geur, die uitstekend hecht op aanwezige oude alkydafwerkingen. Dit product wordt sterk aanbevolen voor het verven van radiatoren en afwerkingen en muren in keukens en badkamers. Dit product is geschikt voor verfwerkzaamheden binnen en buiten.
 
Intelligent Matt Emulsion:
Een verstevigde matte kwaliteitsafwerking op waterbasis met weinig geur, die uitstekend hecht op aanwezige oude alkydafwerkingen. De uitstekende waterbestendigheid en excellente hechtingskenmerken zorgen ervoor dat dit product uitermate geschikt is om keukens, badkamers en muren in ruimtes met veel verkeer te verven. Dit product is geschikt voor verfwerkzaamheden binnen en buiten.
 
Limewash:
Een buitenafwerking op waterbasis die uiterst geschikt is voor traditionele bouwmaterialen en pleisters. Little Greene Limewash is zeer waterdampdoorlatend, waardoor de muurstructuur kan ademen en de vochtigheid wordt beperkt.
 
Masonry Paint:
Een kwaliteitsharsverf op waterbasis voor buitenoppervlakken van metselwerk. Vormt bij het drogen een waterdamp doorlatende film met uitstekende hechting op voorbereide oppervlakken. Bereiding die bestand is tegen normale bewegingen van gebouwen en tegen de effecten van zonlicht en vocht.
 
Tom's Oil Eggshell:
Een gemodificeerde flexibele, ondoorschijnende houtafwerking op oliebasis, met een stevige, slijtvaste, weer- en UV-bestendige film met uitstekende stroming, voor gebruik op zacht- en hardhout voor buitentoepassingen. Geschikt voor bekledingen, vensters, deuren en andere betimmering.
 
Traditional Oil Gloss:
Een flexibele, slijtvaste, afwasbare en waterbestendige volglanzende afwerking op oliebasis, ontworpen voor verfwerkzaamheden binnen en buiten, op goed voorbereide oppervlakken.
 
Intelligent Satinwood:
Een hoogwaardige in de omgevingslucht uithardende acryl-satijnhoutafwerking op waterbasis, uitstekend wasbaar en met zeer goede slijtagebestendigheid, vlekbestendigheid en bestendigheid tegen lichte chemicaliën. Wordt sterk aanbevolen voor houten meubelen en afwerkingen.
 
Intelligent Floor Paint:
Een hoogwaardige in de omgevingslucht uithardende acrylafwerking op waterbasis, uitstekend wasbaar en met zeer goede slijtagebestendigheid en bestendigheid tegen lichte chemicaliën. Wordt aanbevolen voor weinig tot matig begane betonnen en houten vloeren.
 
Intelligent ASP:
Een zeer ondoorschijnende primer/grondlaag op waterbasis met weinig geur, die geschikt is voor het verven van de meeste binnen- en buitenoppervlakken, en uitstekend hecht op aanwezige oude alkydafwerkingen. Wordt sterk aanbevolen voor gebruik in combinatie met afwerkingen op waterbasis voor binnen- en buitentoepassingen.
 

Paint & Paper Library:

Pure Flat Emulsion:
Een matte emulsieverf op waterbasis, die opdroogt tot een zachte kalkachtige finish. De hoge pigmentatie geeft een diepe kleurdiepte en de meest vlakke emulsie die er is. De verf is ook microporeus, zodat de muur kan ademen.
 
Architects' Matt:
Een hoogwaardig alternatief op waterbasis voor Pure Flat Emulsion. Volledig afwasbare matte emulsie met uitstekende slijtvastheid en vlekbestendigheid. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Te gebruiken op binnenmuren en plafonds voor alle kamers, inclusief keukens, gangen en veelgebruikte ruimtes.
 
Architects' Eggshell:
Een sterke en duurzame acrylverf op waterbasis die geschikt is voor alle houtwerk en muren binnenshuis, vooral voor keukens en badkamers waar condensatie een probleem kan zijn. Ook geschikt voor metaalwerk, meubels en conventionele radiatoren. Droogt op tot een gladde lage glans.
 
Architects' Satinwood
Een duurzame verf op waterbasis met een subtiele satijnen finish (30-35% glans), speciaal ontwikkeld voor gebruik op houten sierlijsten, muren, keukenkasten en houten meubels. Het is gemakkelijk aan te brengen, extreem slijtvast en ontworpen om de vele stoten te weerstaan, inclusief keukenkasten.
 
Oil Eggshell
Een beschermende, duurzame en geurarme verf op oliebasis, die met een gladde afwerking opdroogt met een lichte glans. Deze stevige, flexibele en slijtvaste verf is geschikt voor alle binnen- en buitenhoutwerk, metaalwerk, meubels en conventionele radiatoren.
 
Oil Gloss
Een beschermende, duurzame en geurarme verf op oliebasis, die opdroogt tot een prachtige hoogglanzende afwerking. Deze traditionele, flexibele en slijtvaste glansverf is geschikt voor alle binnen- en buitenhoutwerk, metaalwerk, meubels en conventionele radiatoren. De hoogglans afwerking van deze verf maakt het een uitstekende keuze voor de decoratie van voordeuren.
 
Architects' A.S.P.:
Een grondverf op waterbasis (5-8% glans) geschikt voor gebruik op alle binnen- en buitenoppervlakken op houtwerk en alle bouwkunststoffen, evenals tegels, glas en metaal. Het is gemakkelijk aan te brengen en extreem robuust, waardoor het een duurzame en duurzame basis biedt voor een breed scala aan oppervlakken. Met zijn geurarme en snelle droogtijd van twee uur is het de ideale voorbereiding voor een doe-het-zelf- of professioneel project. Daarnaast is het de ideale keuze voor zowel afwerkingen op waterbasis als op oliebasis.