Jute

Creëer een natuurlijk effect in je interieur met handgeweven jute behang

Toon 1 - 24 van 45
Meer filters

Een natuurlijk effect met jute

Jute – een geweven stof op basis van bastvezels – is bijzonder stevig, duurzaam én milieuvriendelijk. Het gebruik van jute voor muurbekleding is enorm uniek. Het materiaal in muurbekleding verwerken is namelijk niet vanzelfsprekend, het vraagt geduld en precisiewerk.

Jute behang is er te vinden in allerlei varianten en combinaties. Het Franse behangmerk Arte beshikt over diverse dessins waar jute in is verwerkt. Het ARTE Jute Uno behang is prachtig en natuurlijk. Bij dit behang worden brede stroken jute aan elkaar gekleefd, waarbij de randen elkaar overlappen. Iets vergelijkbaars vind je in het ARTE Align behang, wat een patchwork is van diverse jute materialen. Op zoek naar echt iets bijzonders? Ga dan voor de Pierre Frey Bella Coola. Dit ikat-geïnspireerde patroon, met geometrische vormen is afgedrukt op end-on-end jute.

Shop jute behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons assortiment aan natuurlijk jute behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.