Retro

Retro behang is terug van weggeweest. Breng je huis terug naar de jaren '50, '60 en '70 en ga voor kleurrijk en geometrische patronen

Toon 1 - 24 van 68
Meer filters

Bijzonder vintage en retro behang

Ben je op zoek naar retro behang van exclusieve merken? De Mooiste Muren is gespecialiseerd in deze prachtige behangen. Oprichtster Veerle Preyde van De Mooiste Muren is een groot fan van exclusief behang en ze geeft daarom graag persoonlijk advies over de juiste kleuren en materiaalcombinaties. Hoewel De Mooiste Muren ook luxe en / of moderne merken aanbiedt zoals Elitis, Zoffany, Designers Guild en House of Hackney, beschikken wij ook over een ruim assortiment aan vintage behang. 

Exclusieve merken vintage behang

De Mooiste Muren breidt haar collectie continu uit met nieuw behang met een retro uitstraling van internationale topmerken. Exclusieve behang merken zoals Harlequin, Orla Kiely, Little Greene en Miss Print zijn enkele voorbeelden. Regelmatig worden onze collecties aangevuld met nieuwe merken, boeken en nieuwe edities. De retro behangpapieren komen uit de jaren '50, '60, '70, '80 en zijn de perfecte keuze om een unieke, warme en vintage sfeer te creëren. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige retro behang van De Mooiste Muren. 

Vintage Art Deco behang

Nog iets meer terug in de tijd? Kies dan voor het chique Art Deco behang. Art Deco behang is charmant, sierlijk en stijlvol en laten je de roaring twenties herleven. Bekijk ons aanbod Art Deco behang hier

Shop retro behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons uitgebreide assortiment aan vintage en retro behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.