Luxe Behang Online

De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar! 

Interieurspecialisten

Met de grootste en meest exclusieve behangcollectie van Nederland en meer dan 7500 verfkleuren is De Mooiste Muren toonaangevend binnen de fascinerende wereld van interieurdesign en luxe behang. Daarom zijn de webshop en onze winkels mateloos populair onder interieurspecialisten en particulieren uit binnen- én buitenland. 

Design en luxe behang in Haarlem

De webshop toont een selectie van de totale collectie die in de fysieke winkel in Haarlem te bewonderen is. Mocht u er online niet uitkomen of een specifieke vraag hebben, neem dan gerust contact op met de professionele medewerkers van de winkel. 

Van Elitis, Cole & Son, Harlequin, Little Greene tot aan Arte

De collectie van De Mooiste Muren biedt een breed scala aan luxe behang. De behangmerken en boeken worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van nationaal en international topniveau. De meest exclusieve merken zoals Elitis, Little Greene, Arte, Sanderson, House of Hackney, Zoffany, Cole & Son en meer zijn onderdeel van deze luxe behang collectie. Tevens wordt de collectie continu aangevuld met nieuwe boeken en behang van bestaande en nieuw merken.