Ontdek De Mooiste Muren

Nieuw binnen

Luxe Behang Online - Gratis Verzending

De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar! 

Interieurspecialist

Met de meest exclusieve behangcollectie van Nederland en meer dan 7500 verfkleuren is De Mooiste Muren toonaangevend binnen de fascinerende wereld van interieurdesign en luxe behang. Daarom zijn webshop en winkel mateloos populair onder interieurspecialisten en particulieren uit binnen- én buitenland. 

Design en luxe behang in Haarlem

De webshop toont een selectie van de totale collectie die in de fysieke winkel in Haarlem te bewonderen is. Mocht u er online niet uitkomen of een specifieke vraag hebben, neem dan gerust contact op met de professionele medewerkers van de winkel. 

Van Elitis, Cole & Son, Harlequin, Little Greene tot aan Miss Print

De collectie van De Mooiste muren biedt een breed scala aan luxe behang. De behangmerken en boeken worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van nationaal en international topniveau. De meest exclusieve merken zoals Elitis, Little Greene, Miss Print, Sanderson, House of Hackney, Zoffany, Cole & Son, Designers Guild en meer zijn onderdeel van deze luxe behang collectie. Tevens wordt collectie aangevuld met nieuwe boeken en behang van bestaande en nieuw merken.

Tropisch behang

Tropisch behang

22-09-2016

Ondoordringbare wouden, kleurrijke vogels en exotische ...

Lees meer
Marmerbehang; chic met een eigentijdse look

Marmerbehang; chic met een eigentijdse look

06-09-2016

Marmer op de muren past prachtig bij de woontrends van ...

Lees meer
Palmboombehang voor meer dan een tropische sfeer

Palmboombehang voor meer dan een tropische sfeer

01-09-2016

Het is de trend van het moment voor op je muur; palmboo...

Lees meer