3D behang

3D behang geeft een bijzonder effect aan uw muur en draagt daarnaast bij aan een goede akoestiek in de ruimte. Ontdek ons driedimensionaal behang!

Toon 1 - 24 van 125
Meer filters

3D behang aan de muur

Iets unieks aan de muur wat vraagt om aangeraakt te worden: dat is 3D behang! Bij 3D behang zit er een voelbaar en zichtbaar relief in het behang, en lijkt het alsof het patroon uit de muur komt. Dit zorgt voor een bijzonder levendig effect. Vaak is het 3D behang gemaakt van een dikkere stof, zoals velours of bouclé, wat zacht aanvoelt en een rijke uitstraling geeft.

Akoestisch behang

Naast het levendige effect dat 3D behang geeft aan uw muur, heeft het nog een ander voordeel. Driedimensionaal behang draagt door de dikte en het materiaalgebruik bij aan een goede akoestiek in de ruimte. Zo zullen in een grote ruimte de stemmen meteen gedempt klinken.

Shop 3D behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door onze collectie driedimensionaal behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem om het behang in onze boeken te bekijken. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.