Behang Goud

Chique, stijlvol en luxe: dat is goud behang! Goudkleurig behang is er in verschillende soorten en maten, met diverse prints en van verschillende materialen.

Toon 1 - 24 van 359
Meer filters

Goud behang: luxe en stijlvol

Of u nu kiest voor een subtiel vleugje goud of een volledig gouden patroon: goud behang maakt van uw muur echt iets unieks en opvallends. De kleur staat voor luxe en glamour, maar zal in ieder interieur stijlvol staan.

Goud behang in diverse prints en materialen

Van grafische prints tot botanische bloem en palmboom dessins, goudkleurig behang is er te vinden in vele soorten. Bent u op zoek naar goud behang met een tropische print? Kijk dan eens naar het gouden Arte Musa behang. Dit behang bevat een prachtig dessin van tropsiche bladeren van de bananenbloom. Op zoek naar een geometrisch goud patroon? Kijk dan eens naar Arte Facet of Arte Scale.

Naast de prints kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende, vaak natuurlijke materialen zoals kurk of houtlook. Een voorbeeld van goud behang met kurk is de Omexco Antares collectie, waar in het kurk metallic accenten zitten verwerkt. Elitis Juego de Paja is een goud behang met de structuur van riet, uitgesneden in geometrische vormen, een prachtig en unieke wandbekleding. Een ander zeer exclusief goud behang is de Elitis Perles, een luxe en gedetailleerd behang met patronen gecreëerd uit kraaltjes afkomstig van de Masai stam.

Behang zwart en goud

Bent u op zoek naar zwart behang met gouden accenten? De combinatie van deze kleuren is prachtig en te vinden in diverse varianten en prints. Voorbeelden van exotische zwart met goud behang zijn de Farrow & Ball Bamboo Metallic  of de Coordonne Vegetable Black. Op zoek naar een meer grafisch zwart goud patroon? Kijk dan eens naar NOBILIS Chicago of Thibaut Aedan.

Shop goudkleurig behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons uitgebreide aanbod aan goud behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.