Industrieel

Op zoek naar een stoer industrieel behang? Ga voor hout of betonlook, gebroken tegels of kies voor een gave industriële print.

Toon 1 - 24 van 156
Meer filters

Stoer en robuust industrieel behang

De industriële interieurtrend blijft razend populair. Geen wonder dat diverse merken ook industrieel behang hebben uitgebracht. Stoere materialen zoals metaal, beton, tegels, stenen en onafgewerkt hout zijn kenmerkend voor de robuuste stijl. Maak je industriele interieur af met behang!

Industriële prints van Mind the Gap

Op zoek naar een stoere eyecatcher voor op de muur? Kijk dan eens naar het industriële behang van Mind the Gap. Bijvoorbeeld het Mind the Gap Foundry Wall behang, wat je in een verlaten fabriekshal laat wanen. Een andere bijzondere print is The Machinist WP20245, dat een indrukwekkende verzameling kostbare vintage naaimachines toont. Op zoek naar industrieel behang voor in de keuken of eetkamer? Dan is Mind The Gap Cutlery Copper WP20247 een fantastische keuze. Het is een prachtig behang met kostbare bestekillustraties in messingkleuring op een zwarte achtergrond.

Industrieel betonlook behang

Beton is een typisch industrieel materiaal, dat je interieur dat echte loft-gevoel geeft. Betonlook behang oogt stoer en robuust maar tegelijkertijd ook hartstikke modern. Met beton behang transformeer je gemakkelijk en op een zeer betaalbare manier een ruimte, of het nu een muur of een plafond is. Bekijk ons aanbod betonlook behang.

Shop industrieel behang online of in de winkel

Ontdek onze uitgebreide collectie industrieel behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem, waar we u graag adviseren. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.