Marmerlook behang

Chique marmer behang maakt een statement van je muur! Of je nu een strak interieur hebt of klassiek, marmerbehang past overal.

Toon 1 - 24 van 51
Meer filters

Marmer behang op de muur

Marmer is een materiaal die we steeds vaker terugzien, en inmiddels een echte interieurtrend is geworden. Niet alleen in keukenbladen, badkamertegels of accessoires, maar ook in behang! Met marmerlook behang creëer je een net zo chique sfeer als echt marmer. Marmer behang is toepasbaar in vele interieurstijlen, van klassiek tot modern en zelfs industrieel. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan luxe marmerbehang!

Diverse soorten en kleuren marmer

Marmer behang is verkrijgbaar in diverse soorten prints. Een klassieke marmer print vind je in het Pierre Frey Portor behang, verkrijgbaar in zwart met goud, blauw met wit en grijs wit. Op zoek naar gekleurd marmer behang? Kijk dan eens naar het Sandberg Marion marmerlook behang, verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, rood en geel. Een waar statement creeer je met het Nina Campbell Kershaw Behang. Dit paneelbehang toont neo-klassieke panelen van trompe l'oeil-marmer in contrasterende lijsten in de kleuren oranje, groen en wit. 

Ontdek ons marmer behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons ruime assortiment aan luxe marmer behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.