Flamingo behang

Flamingo behang maakt van je interieur een exotisch paradijs. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan luxe behang met flamingo prints.

Toon 1 - 22 van 22
Meer filters

Op zoek naar luxe flamingo behang?

De botanische stijl is niet meer weg te denken uit vele Nederlandse interieuren. Net als het populaire jungle behang, past behang met flamingo's ook perfect bij de tropische trend. Van roze tot gouden flamingo's, op een drukke achtergrond met bladeren of juist wat rustiger effen. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, de tropische flamingo's transformeren iedere kamer in huis naar een gezellige jungle. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan luxe flamingo behang

Flamingo behang van exclusieve merken

Het behang met de flamingo prints wordt door vele merken in hun collecties opgenomen. Zo beschikt het Franse behangmerk Arte over een prachtig flamingo behang. ARTE Flamingo is een echte eyecatcher en je directe ticket naar de tropen. De print trekt meteen de aandacht, terwijl de voelbare structuur van geweven gras de wandbekleding een extra dimensie geeft. 
Een andere optie is het Flamingos behang van Cole & Son, uit de collectie Icons. Op dit behang struinen de prachtige vogels rond in het water. Gepresenteerd in vier kleurenpaletten: Olive, Ballet Slipper, Lilac Grey en weelderige Ink en Alabaster Pink.

Shop behang met flamingo's online of in de winkel

Laat u verwonderen door onze prachtige collecties aan exotisch flamingo behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.