Leer

Creëer een stoere en unieke look met behang van leer. Lederen behang is er in diverse kleuren en soorten dierenhuiden en vachten, van slangen tot krokodillen.

Toon 1 - 24 van 104
Meer filters

Behang van leer op de muur

Geef uw interieur een indrukwekkende uitstraling met leer of dierenhuid behang. Leer behang geeft uw interieur een stoere maar toch stijlvolle twist.
Leer behang is er te vinden in allerlei soorten en maten. Van een zachte dierenvacht tot aan een ruwe huid van krokodil. De prachtige ontwerpen en patronen nodigen uit om het behang aan te raken, te ruiken, de structuur te voelen en het helemaal te beleven. Dit is wat leren wandbekleding zo uniek maakt.
Het voordeel van leer is dat het niet trendy is, maar juist van alle tijden. De accenten in het ontwerp en de premium uitstraling maken het van elke ruimte een 'designer room'.

Krokodillen behang

Op zoek naar behang met krokodillen print? Kijk dan eens naar de Big Croco en Anguille Big Croco Galuchat collecties van Elitis. Het croco behang is uitgebracht in diverse kleuren en texturen. Ontdek onze krokodillen behang collectie.

Dierenvacht behang

De haren van vacht vragen er om aangeraakt te worden. De Les Cuirs collectie van Arte bevat diverse soorten vachtbehang, gemaakt van echt rund leer. Elk stuk leder is uniek en in een willekeurige volgorde aan elkaar genaaid, waardoor een gevarieerd patchwork ontstaat. Iets soortgelijks is te vinden in de Elitis Idomptee collectie, een bijzonder vinyl behangpapier met een reliëf van geborstelde pony vacht.

Slangenhuid behang

Behang van slangenleer? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld de Python collectie van Arte. De python is de grootste slang ter wereld en gaf het merk inspiratie van deze unieke collectie te maken. Behang met slangenleer is er te vinden in alle mogelijke kleuren. Gecombineerd met de prachtige effen wandbekleding breng je balans in je interieur.

Suede behang

Suede heeft een heerlijke zachte structuur, dat vraagt om aangeraakt te worden! Het Arte Aspect behang bestaat uit suede muurbekleding gemaakt van echt rund leer en met grove stiknaden gestikt in blokken. Elk stuk suede is uniek en in een willekeurige volgorde aan elkaar genaaid, waardoor een gevarieerd patchwork ontstaat. 

Shop leren behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons ruime assortiment aan lederen behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.