Betonlook behang

Betonlook behang geeft een stoere en robuuste sfeer en past perfect bij een industrieel interieur.

Toon 1 - 24 van 36
Meer filters

Industrieel betonlook behang

Op zoek naar een behang wat past bij een industrieel interieur en je huis dat echte loft-gevoel geeft? Ga dan voor betonlook behang! Beton behang oogt stoer en robuust maar tegelijkertijd ook hartstikke modern. Met het fantastische betonnen behang transformeer  je gemakkelijk en op een zeer betaalbare manier een ruimte, of het nu een muur of een plafond is. 

Piet Boon Concrete Wallpaper

Piet Boon is een ontwerper die diverse betonlook behangen in zijn collectie heeft onder de naam Concrete Wallpaper. De robuuste maar elegante klassieke Piet Boon-stijl combineert natuurlijke materialen met ingetogen kleurenpaletten voor een ongeëvenaarde look die in alle opzichten authentiek is. Het Concrete Wallpaper bevat geen herhaling. Dit betekent dat er geen stuk beton hetzelfde is in het behang. Het betonbehang is verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren.

Arte Kaleidoscope beton behang

Op zoek naar betonlook behang met een luxe touch? Kijk dan eens naar het Arte Kaleidoscope behang. Dit behang van ARTE is een semi-effen behang met een structuur van beton en een subtiele glans. Een luxe behang om net dat beetje extra karakter te geven aan uw interieur. Het behang is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Shop betonlook behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door onze collectie beton behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.