Vogels

Vogel behang geeft een levendige en vrolijke toevoeging aan ieder interieur. Behang met vogels is er te vinden in allerlei soorten.

Toon 1 - 24 van 420
Meer filters

Op zoek naar luxe vogel behang?

De vogel is een dier dat vaak voorkomt op behang, en wij snappen wel waarom. Vogel behang geeft een levendige en vrolijke toevoeging aan ieder interieur. Van kleurrijke papegaaien, pauwen en flamingo's tot elegante pimpelmeesjes en sierlijke kraanvogels. Behang met vogels is er te vinden in allerlei soorten. Neem een kijkje in onze ruime aanbod.

Behang vogels van exclusieve merken

Behang met de vogelprints wordt door vele merken in hun collecties opgenomen. Een merk dat veel behang met vogels in haar collectie heeft, is Morris & Co, bijvoorbeeld het Melsetter behang of Bird and Pomegranate. In Persico, een behangontwerp van het klassieke merk Harlequin, strijken betoverende Britse vogels in al hun schoonheid met willekeurige tussenpozen neer. Een andere mooie print van dit merk is Harlequin Cranes in Flight, waarbij elegante kraanvogels door gestileerde wolken vliegen. Bent u op zoek naar een behang met exotische vogels? Kijk dan eens naar onze collectie flamingo behang of filter op de merken Matthew Williamson of Mind the Gap. 

Shop behang met vogels online of in de winkel

Laat u verwonderen door het uitgebreide aanbod aan vogel behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.