Krokodillen

Met krokodillen en croco behang breng je huis in exotische sferen!

Toon 1 - 24 van 40
Meer filters

Krokodillen Behang op de muur

Luxe krokodillenleer op de muur in de slaapkamer? Of voor de woonkamer op zoek naar unieke wandbekleding die flink stoer mag zijn? Dan is behang met krokodillen structuur een fantastische keuze. Het is behang dat doet denken aan vervlogen tijden van safari’s en de inrichting van antieke kabinetten in musea en bibliotheken. Krokodillen behang is een echte eyecatcher geeft zowel een stoere maar ook luxe en stijlvolle uitstraling.

Élitis Big Croco Behang

In ons assortiment vind u onder andere het bekende behang met krokodillenprint van het luxe Franse merk Élitis. Dit exclusieve behang heeft de complete look van krokodillenhuid en heeft ook nog de bijpassende voelbare structuur waardoor het nauwelijks van echt leer is te onderscheiden. De eerste krokodillen collectie van Élitis is Big Croco, welke is uitgebracht in 17 eigentijdse kleuren. 

Élitis Big Croco Galuchat en Legend

Na de Elitis Big Croco volgden de series Anguille Big Croco Galuchat en Anguille Big Croco Legend. Het Galuchat behang is bezaaid met een parelachtige, afgeschuurde structuur, net als dat van roggenleer. Het heeft een andere uitstraling, maar is net als de Big Croco voorzien van een prachtig 3D-effect. Het Elitis Big Croco Anguille behang is geïnspireerd op de zilveren en naar brons verkleurende huiden van palingen. De Elitis Croco behangseries staan garant voor bijzondere visuele effecten op de muur.

Shop krokodillen behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door het prachtige behang met krokodillen structuur. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.