Linnen

De rijke textuur en het luxe karakter van linnen behang staat mooi in iedere ruimte. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan linnen textuur behang.

Toon 1 - 24 van 338
Meer filters

Linnen behang met structuur

Als er één stof is die er zowel luchtig als luxueus uitziet, moet het linnen behang zijn. Dat elegante materiaal associëren we spontaan met warme zomerdagen en ontspannende vakanties. Diverse behangmerken hebben het gevoel en de structuur van linnen behang verwerkt in hun collecties, met zowel effen dessins als bijzondere patronen. Ontdek ons uitgebreide aanbod luxe linnenstof behang.

Linnen behang Arte

Het luxe behangmerk Arte heeft verschillende linnen behangen in haar collecties. Bijvoorbeeld het behang ARTE Sapphire, dat een rijke textuur heeft en de natuurlijke uitstraling van Belgisch linnen. Het is een zeer veelzijdig en sterk behangpapier, dat zich gemakkelijk laat toepassen in diverse ruimtes. Een ander linnen behang van Arte is het ARTE Lignes Behang uit de Lino colllectie. Het speciale aan dit behang is dat het op twee manieren geplaatst kan worden. Je kunt het patroon volgen, zodat de muur een mooie, effen linnenlook krijgt. Een andere optie is om het patroon niet te volgen. Je ziet dan nog duidelijker de textuur, waardoor u een stijlvol effect van natuurlijk linnen op de wand creëert.

Ontdek ons linnen behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons ruime assortiment aan linnen stof behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.