Jungle / tropisch

Jungle behang tovert je huis om in een tropisch paradijs. Ontdek ons ruime aanbod aan behang met exotische prints.

Toon 1 - 24 van 203
Meer filters

Jungle Behang kopen??

Jungle behang is een razend populaire trend in de behangwereld. Van groene palmbladeren en prachtige bloemen tot aan exotische dieren, er is van alles te kiezen. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, de tropische prints transformeren iedere kamer in huis naar een ware urban jungle. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan luxe jungle behang. 

Jungle behang van exclusieve merken

Het behang met tropische prints wordt door vele merken in hun collecties opgenomen. Zo heeft het merk Cole & Son een rijk archief aan behangontwerpen in dit thema, zoals het iconische Palm jungle uit de collectie Contemporary Restyled’. Een ander populair jungle behang van Cole & Son is 'Savuti' uit de collectie 'Ardmore', geïnspireerd op de cultuur en flora en majestueuze fauna van Afrika. 

Nog meer exotische sferen zijn te vinden bij de behangseries ‘Cubana’ en ‘Semana’ van Matthew Williamson. Bontgekleurde Flamingo’s, papegaaien en andere tropische zangvogels lijken van dit rijk gedessineerde behang af te kunnen vliegen. Dezelfde intensiteit, thematiek en ritmiek biedt ook het tropische behang van het altijd uitbundige House of Hackney; met haar collecties ‘Tarovine’,  ‘Palmeral’ en  ‘Troop’.

Shop tropisch behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door onze prachtige collecties aan exotisch jungle behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.