Over ons

 

Over De Mooiste Muren

 

De Mooiste Muren begon in 2010 als een klassieke interieurwinkel aan de Gierstraat in Haarlem. Een aanwinst voor de stad, zo bleek. Binnen korte tijd groeide de winkel namelijk uit tot toonaangevend in haar branche. Niet alleen in Haarlem viel dat op, maar zelfs tot over de landsgrenzen. Van heinde en verre komen mensen inspiratie opdoen bij De Mooiste Muren.

Een team van gepassioneerde stylisten
Dit succes is niet alleen te danken aan het unieke, inspirerende en uitgebreide behang- en verfassortiment, maar ook aan het enthousiaste en hardwerkende team.Ons team bestaat uit gepassioneerde, opgeleide en ervaren stylisten, met ieder een eigen achtergrond, waardoor wij een breed publiek kunnen bedienen. Ons uitgangspunt is de wens van de klant en ons doel is om samen met de klant de juiste sfeer of identiteit te vinden. Door onze veelzijdige kijk op en onze ruime ervaring met kleuren, behang en stoffen, weten wij onze klanten te verrassen en te inspireren.

Advies in de winkel of aan huis
Naast onze adviezen in de winkel, komen wij ook aan huis voor uitgebreid kleuren- en materiaaladvies. Loop eens binnen en vraag gerust naar de mogelijkheden of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Mocht u al precies weten wat u wilt, kijk dan op uw gemak even rond in deze webshop. Het aanbod van De Mooiste Muren is te breed om online weer te geven, dus dit is een fractie van het gehele assortiment. Toch geeft het al een goed beeld van de mogelijkheden. 
Mocht u toch nog vragen hebben bel dan gerust naar de winkel of loop een keer naar binnen voor een vrijblijvend advies op maat, onder het genot van een kopje thee. Graag tot ziens!

 

Onze winkels

De Mooiste Muren Behang & Stoffen
Gierstraat 47, 2011 GB Haarlem
Tel: 0031 23 531 90 08

De Mooiste Muren Verf & Accessoires
Gierstraat 20, 2011 GD Haarlem
Tel: 0031 23 785 36 17

 

Openingstijden*

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Maak een afspraak

 

 *Wij zijn enkel open voor het ophalen van bestellingen tussen 10:00 - 18:00. Wilt u een afspraak maken? Bel ons op 023-5319008 of stuur een e-mail naar [email protected]