Dieren

Geef uw interieur een exotische touch met dierenprint behang van een tijger, zebra, krokodil of luipaard. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Toon 1 - 24 van 141
Meer filters

Dierenprint behang op de muur

Niet alleen in de mode, maar ook in het interieurwereld zijn dierenprints niet meer weg te denken! Van subtiel tot opvallend, van tijgerprint behang tot slangen en krokodillenhuid behang, het aanbod dierenprint behang is enorm. Dierenprint behang geeft je interieur een levendige, modieuze en exotische touch.

Krokodillen behang

Een voorbeeld van luxe dierenprint behang is behang met krokodillen structuur. Krokodillen behang is een echte eyecatcher geeft zowel een stoere maar ook luxe en stijlvolle uitstraling. In ons assortiment vind u onder andere het bekende behang met krokodillenprint, de Big Croco van het luxe Franse merk Élitis. Dit exclusieve behang heeft de complete look van krokodillenhuid en heeft ook nog de bijpassende voelbare structuur, wat het een unieke wandbekleding maakt. Bekijk ons hele aanbod aan krokodillen behang hier. 

Shop dierenprint behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons ruime assortiment aan exotisch dierenprint behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.