Verf

Ontdek ons ruime assortiment aan luxe en bijzondere verf van Little Greene en Paint & Paper Library. Farrow & Ball is niet online te koop, maar uiteraard wel in onze verfwinkel.

Toon 1 - 24 van 407
Meer filters

Verfwinkel in Haarlem

Met keuze uit meer dan 7500 verfkleuren biedt De Mooiste Muren altijd een kleur die voor de juiste sfeer in uw interieur zorgt.

In onze verfwinkel aan de Gierstraat 20 in Haarlem mengen en verkopen wij de kwaliteitsverven van de merken Little Greene, Farrow & Ball en Paint and Paper Library. De verfproducten van deze merken zijn van een zodanige kwaliteit dat ze jaren langer meegaan dan verf uit de gemiddelde bouwmarkt. Onze vakmensen geven je graag persoonlijk advies over mooi en uniek kleurgebruik, al dan niet in combinatie met ons behang.

Ook voor verfstalen en kleurkaarten kunt u in onze verfwinkel terecht.

Onze winkels

 

Onze merken

 

Little Greene

Little Greene biedt een uitgebreid assortiment milieuvriendelijke verven voor binnen en buiten. Daarnaast zijn alle Little Greene kleuren verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. In matte lak, extra verwijderbare lak, primer, maar ook in glans en hoogglans.

Little Greene verf staat bekend als echte kwaliteitsverf. Dit is niet verwonderlijk, aangezien deze verf al bijna 250 jaar wordt ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Bezoek website

 

 

Farrow & Ball

Farrow and Ball is een hoogwaardig verfmerk met Engelse roots. De kleuren en het uiterlijk van de verven van Farrow & Ball zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Engelse erfgoedorganisatie 'The National Trust'. De kleuren en glansgraden zijn ontleend aan verschillende Britse landhuizen en paleizen. Dit heeft geresulteerd in een unieke kleurencollectie.

De verftinten zijn verrassend, authentiek en intens. Alle verven van Farrow & Ball zijn op waterbasis, reukarm en sneldrogend. De hoge gehaltes aan pigmentrijke hars die Farrow & Ball gebruikt, zorgen voor een overweldigende kleurintensiteit van de verfkleuren.

Bezoek website

 

 


Paint & Paper Library

Paint & Paper Library is een verfmerk dat oorspronkelijk is opgericht voor en door interieurontwerpers. Interieurontwerper David Oliver richtte het Engelse verfmerk ruim twintig jaar geleden op in Londen. Ondertussen is de verf van Paint & Paper Library de favoriet geworden van ontwerpers en interieurontwerpers, evenals van veeleisende huiseigenaren. Het merk biedt de kwaliteit die je van Engelse verf mag verwachten.

Engelse verf staat bekend om zijn rijke kleurpigmenten. Dit geldt ook voor de 180 unieke verfkleuren die deel uitmaken van het palet van Paint & Paper Library. Het gehele kleurenpalet van verf wordt geproduceerd volgens uitzonderlijk hoge normen in het Verenigd Koninkrijk. Deze Engelse verf staat bekend om het creëren van de perfecte balans tussen kleur, licht en sfeer in het interieur.

Bezoek website