Verf

 

Verfwinkel Haarlem

Met een keuze uit meer dan 7500 verfkleuren biedt De Mooiste Muren altijd een kleur die de juiste sfeer in uw interieur creëert.

In onze verfwinkel op de Gierstraat 20 in Haarlem mengen en verkopen wij de kwaliteitsverven van de merken Little Greene, Farrow & Ball en Paint and Paper Library. De verfproducten van deze merken zijn van dusdanige kwaliteit dat ze jaren langer meegaan dan verf van de gemiddelde bouwmarkt. Onze professionals geven u graag persoonlijk advies over mooi en uniek kleurgebruik, al dan niet in combinatie met ons behang.

U kunt in onze verfwinkel tevens terecht voor samplepotjes en kleurkaarten.

Onze winkels

 

 

Ontdek onze merken

 

Little Greene
Little Greene biedt een uitgebreid assortiment aan van milieuvriendelijke verf voor interieur en exterieur. Daarnaast zijn alle Little Greene kleuren verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. In matte verf, extra afneembare verf, grondverf, als ook in glans en hoogglans.

Little Greene verf staat bekend als echte kwaliteitsverf. Dat is ook niet zo gek, want deze verf wordt al bijna 250 jaar volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Dat zie je terug in de verf, de verf bevat namelijk 40% meer kleurpigmenten dan andere verven. Dit zorgt voor bijzondere intense kleuren die bij verschillende lichtinvallen een prachtig eigen karakter laten zien.

Ontdek de kleuren

 

 

Farrow & Ball
Farrow and Ball is een hoogwaardig verfmerk met Engelse roots. De kleuren en uitstraling van de verven van Farrow & Ball zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Engelse erfgoedorganisatie ‘The National Trust’. De kleuren en glansgraden zijn afkomstig uit verschillende Britse landhuizen en paleizen. Dit heeft geresulteerd in een unieke kleurencollectie.

De verftinten zijn verassend, authentiek en intens. Alle Farrow & Ball verven zijn watergedragen, reukarm en sneldrogend.  Door de hoge niveaus pigmentrijke hars die Farrow & Ball gebruikt, ontstaat een overweldigende kleurintensiteit van de verfkleuren.

Ontdek de kleuren

 

 


Paint & Paper Library
Paint & Paper Library is een verfmerk dat oorspronkelijk is opgericht voor en door interieurontwerpers. Interieurontwerper David Oliver richtte het Engelse verfmerk ruim twintig jaar geleden op in Londen. Ondertussen is de verf van Paint & Paper Library uitgegroeid tot de favoriet van zowel ontwerpers en binnenhuisarchitecten als veeleisende woningeigenaren. Het merk biedt de kwaliteit die je van Engelse verf mag verwachten. 

Engelse verf staat bekend om haar rijke kleurpigmenten. Dit geldt ook voor de 180 unieke verfkleuren die het palet van Paint & Paper Library rijk is. Het volledige kleurpallet aan verf wordt volgens uitzonderlijk hoge standaarden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Het is niet voor niets dat deze Engelse verf bekend staat om het creëren van de perfecte balans tussen kleur, licht en sfeer in het interieur.

Ontdek de kleuren