Goud Behang

Goud behang geeft je interieur een stijlvolle en luxe uitstraling. Ontdek onze grote collectie gouden behang van exclusieve merken, waaronder Arte en Elitis.

Toon 1 - 24 van 165
Meer filters

Goud behang, luxe en stijlvol

Goud behang maakt echt iets unieks en opvallends maken van uw muur. Goudkleurig behang straalt luxe uit en is tegelijkertijd erg stijlvol. Goud behang is er in verschillende soorten en maten, met diverse prints en van verschillende materialen. Daarnaast kunt u kiezen voor een vleugje goud in uw behang, als behang dat volledig de gouden kleur heeft. 

Goud behang van Arte en Elitis

Luxe en goudkleurig behang wordt door diverse exclusieve merken aangeboden. Een van de merken die een ruim aanbod aan goud behang beschikt, is Arte. Het tropische en gouden Arte Musa behang is erg populair. Dit behang bevat een prachtig dessin van tropsiche bladeren van de bananenbloom. Op zoek naar een geometrisch goud patroon? Kijk dan eens naar Arte Facet of Arte Scale. Het Facet behang is voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren.

Ook het Franse behangmerk Elitis beschikt over bijzonder goud behang. Bijvoorbeeld de Elitis Perles, een luxe en gedetailleerd behang met patronen gecreëerd uit kraaltjes. De kleine pareltjes zijn afkomstig van de Masai stam en maken van uw muur echt iets bijzonders. Een ander behang van Elitis dat net zo'n rijke structuur bevat, is de Formentera collectie. Dit behang is geïnspireerd op het kleinste eiland van de Balearen en heeft een bijzondere structuur van riet en stro.

Behang zwart goud

Bent u op zoek naar zwart behang met gouden accenten? De combinatie van deze kleuren is prachtig en te vinden in diverse varianten en prints. Voorbeelden van exotische zwart met goud behang zijn de Farrow & Ball Bamboo Metallic  of de Coordonne Vegetable Black. Op zoek naar een meer grafisch zwart goud patroon? Kijk dan eens naar NOBILIS Chicago of Thibaut Aedan.

Kurk behang goud

Op zoek naar een bijzondere combinatie? Ga dan voor goud kurk behang! Kurk behang is er te vinden met goud, parelmoer en metaal elementen erin, die tussen de ruwe structuur doorschitteren. Zo lijkt het net alsof de muren besprenkeld zijn met een dun laagje goud, maar het overheerst niet. Dat zie je bijvoorbeeld het kurk behang in de Eclat-collectie van het Franse merk Élitis. Dit bijzondere kurk behang is handgemaakt, en leverbaar in prachtige aarde- en steentinten. 

Shop goudkleurig behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons uitgebreide aanbod aan goud behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem, waar we u graag adviseren over de juiste behangkeuze voor uw interieur. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.

 

goud behang behang goud kurk behang zwart goud