Houtfineer

Natuurlijke materialen zoals hout geven uw interieur warmte en sfeer. Ontdek onze bijzondere collectie hout behang.

Toon 1 - 24 van 111
Meer filters

Behang houtstructuur

Hout alleen op de vloer of in meubilair? Nee, tegenwoordig is het zelfs mogelijk om hout op de muur te hebben met behang van hout. Met hout behang creëer je een natuurlijk effect, en breng je tegelijkertijd warmte en sfeer in je interieur. 

Houtstructuur behang heeft de look and feel van levensecht hout, maar dat is het in de meeste gevallen niet. Het behang kan in tegenstelling tot echt hout goed tegen zonlicht, is brandwerend en heeft als voordeel het gemakkelijk te verwerken en plakken is. 

Visgraat behang

Op zoek naar behang met een visgraat motief? Het luxe behangmerk Arte heeft verschillende visgraat behangen in haar collectie. Bijvoorbeeld ARTE Infinity Visgraat Behang met een dessin van een subtiel visgraat motief. Daarnaast heeft het behang een prachtige look and feel van hout. Het behang is verkrijgbaar in 4 kleurstellingen. 

ARTE Corteza behang is een vinyl behang met een prachtig visgraatmotief, geïnspireerd op de schors van bananenbomen. Dankzij de visgraatvorm speelt het motief met licht en schaduw waardoor de tekening varieert naar gelang de lichtinval.

Shop hout behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door ons assortiment aan hout behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.