Bloemen / botanisch

Bloemen behang is een fleurige toevoeging aan ieder interieur. Van klassieke Engelse patronen tot exotische en botanische prints, bloemen behang is er in vele soorten.

Toon 1 - 24 van 803
Meer filters

Bloemen behang, een fleurige toevoeging aan uw interieur

Bloemen behang ouderwets? Dat is gelukkig allang niet meer zo. Bij bloemen behang wordt vaak nog gedacht aan het klassieke Engelse behang, wat gebruikt werd in landhuizen en paleizen. Dit vintage behang bestaat gelukkig nog steeds, maar inmiddels zijn er talloze moderne varianten van behang met bloemen te vinden, zowel bonte prints met veel kleur of juist wat rustigere, effen bloempatronen. Fleur je interieur op met bloemen behang, ontdek ons ruime aanbod!

Botanisch bloemen behang

Één van de moderne varianten van bloemen behang, zijn de jungle-achtige botanische prints die je steeds vaker ziet. Dit behang zit vol met exotische en kleurrijke bloemen, vaak getoond met prachtige palmbladeren of wilde dieren. Enkele voorbeelden van dit botanische bloemen behang zijn Flamingo Club van Matthew Williamson, Figs and Dates van Mind the Gap of Rendez Vous van Moooi. Bekijk ook onze pagina jungle behang voor meer exotische prints.

Vintage Engels bloemen behang

Het klassieke en typische Engelse bloemen behang wordt nog steeds veel gemaakt en verkocht. Bijvoorbeeld door het merk Morris & Co, een Engels merk dat bekend staat om de sierlijke, klassieke en authentieke prints. Zo is het in 1976 ontworpen Morris & Co Pimpernel-behang een van onze bestsellers.

Modern bloemenbehang

Steeds meer merken geven een moderne twist aan bloemen behang. Bijvoorbeeld het ARTE Wildflower behang, dat is gemaakt van fluweel. Het uitgesproken dessin heeft enerzijds een zeer luxueuze uitstraling en anderzijds een spontaan en speels karakter. Een ander merk dat vrolijke bloemenprints tot haar collectie heeft, is Cole & Son. Het vrolijke Cole & Son Talavera Behang toont overvloedige potten met bloemen en hangplanten met de traditionele keramiek, elk beschilderd met hun eigen unieke decoratie.

Shop behang met bloemen online of in de winkel

Ontdek onze vrolijke collectie bloemen behang. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem, waar we u graag adviseren. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.