Verzenden & retourneren

Verzending

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Alle bestellingen op demooistemuren.nl zullen gratis bezorgd worden in Nederland met PostNL. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land en worden bij het afrekenen getoond.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?*

Het meeste behang wordt direct bij de fabrikant besteld, waarvan sommige zich buiten Nederland bevinden. Het ene merk kan dus sneller geleverd zijn dan het andere merk. Algemeen varieert de levertijd van 3 tot 10 werkdagen. De levertijd van stalen kan oplopen tot 2-3 weken, zie kopje behangstalen.

 

* Extra mededeling: Door drukte (voor onze Engelse merken) kan het zijn dat de levertijd langer is dan opgegeven op onze website. De levertijd kan oplopen tot 2-4 weken. Mocht dit problemen opleveren, dan kunt u ons mailen of bellen op 0031 23 531 90 08. 

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Haarlem? 
Ja, je kan bij het afrekenen kiezen voor 'gratis ophalen in de winkel in Haarlem'. Je bestelling zal dan binnen de reguliere levertijd geleverd worden in de winkel van De Mooiste Muren. Het adres is: Zijlstraat 83, 2011TM in Haarlem.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling te volgen. Houd de verwachte levertijd aan voor een ingeschatte leverdatum. Indien u vragen heeft over uw bestelling en de levertijd, neem dan contact met ons op.

Hoe snel ontvang ik mijn behangstalen?

Voor behangstalen rekenen wij geen verzendkosten. Indien u stalen bestelt van verschillende merken of leveranciers, houdt er dan rekening mee dat u niet alle behangstalen tegelijk ontvangt. De levertijd van de stalen kan oplopen tot uiterlijk 2-4 weken. We doen ons best om de stalen zo snel mogelijk te versturen, echter zijn we afhankelijk van onze leveranciers. 

Retouren

Bent u niet tevreden over het behang? Is het beschadigd? Dat vinden wij heel vervelend. Ons retourbeleid hangt van de situatie af en we vragen u daarom vriendelijk om ons altijd eerst te bellen of een email te sturen met de uitleg van de situatie. 

Kan ik altijd alles retourneren?
Aangezien wij geen voorraad hebben, gaan alle retouren in overleg met de leveranciers. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Dit varieert per merk en zal op aanvraag behandeld worden. In sommige gevallen (op maat/ op bestelling) is retourneren niet mogelijk.  Om twijfels weg te nemen raden wij ook aan om een staal te bestellen. Echter, iedere situatie is uniek en we zoeken altijd in goed overleg met de klant naar een geschikte oplossing.    

Aangezien wij geen voorraad hebben, gaan alle retouren in overleg met de leveranciers. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. 


Er zullen wel retouren geaccepteerd worden bij een defecte of beschadigde levering van producten. Het behang zal in de originele verpakking geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na het bestellen.


De volgende merken kunnen niet geretourneerd worden omdat deze op maat worden gemaakt.

Farrow & Ball, Coordonné, Masureel, Josephine Munsey en alle behangen soorten die per meter worden verkocht.