Verzenden & retourneren

Verzending 

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Alle bestellingen op demooistemuren.nl zullen gratis bezorgd worden in Nederland met PostNL. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land en worden bij het afrekenen getoond.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?*

Dit ligt aan het behang en kan varieren van 3 tot 10 werkdagen. Op de productpagina van het behang kan je de exacte levertijd vinden. 

 

* Extra mededeling: Door het coronavirus en de Brexit (voor onze Engelse merken) kan het zijn dat de levertijd langer is dan opgegeven op onze website. De levertijd kan oplopen tot 2-3 weken. Mocht dit problemen opleveren, dan kunt u ons mailen of bellen op 0031 23 531 90 08. 

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Haarlem? 
Ja, je kan bij het afrekenen kiezen voor 'gratis ophalen in de winkel in Haarlem'. Je bestelling zal dan binnen de reguliere levertijd geleverd worden in de winkel van De Mooiste Muren. Het adres is: Gierstraat 47, 2011GB in Haarlem.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling te volgen. Houd de verwachte levertijd aan voor een ingeschatte leverdatum. 

Retouren

Bent u niet tevreden over het behang? Is het beschadigd? Dat vinden wij heel vervelend. Ons retourbeleid hangt van de situatie af en we vragen u daarom vriendelijk om ons altijd eerst te bellen of een email te sturen met de uitleg van de situatie. 

Kan ik altijd alles retourneren?
Het behang wordt persoonlijk voor u besteld of op maat gemaakt door onze leveranciers. Om deze reden kunnen wij geen retouren accepteren in het geval van ontevredenheid, zie algemene voorwaarden. Om twijfels weg te nemen raden wij ook aan om een staal te bestellen. Echter, iedere situatie is uniek en we zoeken altijd in goed overleg met de klant naar een geschikte oplossing.    

Er zullen wel retouren geaccepteerd worden bij een defecte of beschadigde levering van producten. Het behang zal in de originele verpakking geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na het bestellen.

Wat moet ik doen als ik wil retourneren?
Mocht u behoefte hebben aan het retourneren van producten dan kunt u ons bellen op 023 531 90 08 of een email sturen naar [email protected] Het retouradres is Gierstraat 47, 2011 GB Haarlem.