Casamance Persee - 75391426

Artikelcode 75391426
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€142,80
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 32 cm

Productpagina

Persée behang brengt ons in een verhaal uit duizend-en-één-nacht, in de kern van een verbluffende woestijnbron. Op een afgewerkt papier, een extravagant plan van oosterse vegetatie, versterkt door het invallende nachtlicht. De vormen zijn voorzien van een matte zandkleurige inkt, terwijl specifieke schakeringen zijn versierd met een metaalkleurige inkt. Verkrijgbaar in vijf diepe kleurschakeringen, met een uitzonderlijk briljante weergave voor een schitterende metallic ondergrond. Het past bij de delicaatheid van het opium fluweel.

Collectie : Nuit d'Orient
Lengte : 10,05 m 
Breedte : 68 cm 
Patroon : 32 cm
Materiaal : vliesbehang 
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.