Catchii Giraffes In The Savanna Green - W100190

Artikelcode W100190
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€175,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 4.87 m
Breedte (cm) 1000 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Dit behang is geïnspireerd op de Afrikaanse savanne, het gemengde bos dat wordt gekenmerkt door bomen waar de hoogste dieren, de gracieuze giraffen, leven. De giraffen houden van bladeren, vruchten en bloemen van houtachtige planten en soorten. Vier het buitenleven door dit behangontwerp in je kamer te brengen.

Breng de savanne in huis en laat je wanen in Afrika met zijn giraffen met dit behang.

  • Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving.
  • Het vliesbehang heeft het beste emissielabel A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en voorkomen daardoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese norm (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normen voor VOS-emissies.

Rollengte: 4,87 m

Breedte: 1000 cm

Herhaaltype: