Catchii Tiger Jungle Green Blue - W100112

Artikelcode W100112
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€175,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 4.87 m
Breedte (cm) 1000 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Laat de dieren los en ontdek wat ze precies allemaal doen, van het jagen van de tijgers tot de toekans die observeren wat er allemaal gebeurt.

Geïnspireerd door de weelderige vegetatie en de verbazingwekkende flora en fauna van de Jungle. Het rijke patroon maakt een statement in elke kamer die je een beetje wilt opvrolijken of die tropische gloed wilt geven.

  • Mooie matte finish
  • Het behang is eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving.
  • Het vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.

Rollengte: 4,87 m

Breedte: 1000 cm

Herhaaltype: