Cole and Son Seasonal Woods Grasscloth - 120/6019G

Artikelcode 120/6019G
€1.815,00
In winkelmandje
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met een eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven elke kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 4 m
Breedte (cm) 312 cm
Patroon (cm) 400 cm

Productpagina

Seasonal Woods viert de charmante verfijning van de ongerepte natuur. Met behoud van de authenticiteit van Cole & Son's meerjarige icoon, Woods, toont Seasonal Woods met zachtere hand geschilderde zilveren berkenbomen, omgeven door een symfonie van bosflora en -fauna gedurende het hele jaar. Net als een balletbeweging, is elke boom vol leven. Vlinders fladderen voorbij, spechten, roodborstjes, en andere dieren zitten in de takken met klimop, hulst, bramen en appels die de overvloed van de heg laten zien als het verandert door de seizoenen.

Sierlijke tinten van salie, roos, en jade, worden vergezeld door een zachte glans van goud en platina, evenals dramatische middernacht en een zachte heldere hemel.

Slechts 6 druppels vormen het volledige bosland tafereel dat een solo feature piece kan zijn, of een herhaald voor een betoverend interieur.

Seasonal Woods' sample pack bevat een A3 deel van het panorama en een A6 sample. Alle sample packs voor dit ontwerp bevatten exact dezelfde delen van het panorama.

Collectie : The Gardens
Lengte : 4 m
Breedte : 312 cm
Patroon : 400 cm straight match
Materiaal
Onderhoud : NIET afwasbaar, afnemen met een droge doek
Aanbevolen lijm : Clearpro
Aanbrengen : lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.
Lichtechtheid: goed
Brandvertragend
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.