ARTE Cube 49000

Artikelcode 49000
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€159,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 90 cm
Patroonhoogte (cm) 10.5 cm

Product details

Het ARTE Cube behang is zeer hoekig en mathematisch. Het bijzondere aan deze wandbekleding is dat het met de hand wordt gemaakt. De basis is een onregelmatig geweven sisalweefsel in één kleur. Doordat een van de draden een subtiele glans heeft, en de draaddikte varieert van schering en inslag, ontstaan er al prachtige kleurschakeringen.

Ze doet denken aan werken van de Nederlandse graficus Maurits Escher. In die zin was Escher een ongewone kunstenaar, iemand die vaak probeerde de artistieke beperkingen van een plat, tweedimensionaal vlak uit te breiden, de illusie van diepte te wekken en een derde dimensie toe te voegen


Collectie: Heliodor behangpapier collectie
Breedte: 90 cm 
Lengte: naar wens, op afsnijding in hele meters
Patroon: 10.5 cm 
Materiaal: sisal