ARTE Eri 72054

Artikelcode 72054
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€429,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 10 cm
Patroonhoogte (cm) 90 cm

Product details

ARTE Eri behang is geïnspireerd op de structuur van echte zijde en maakt van elke wand een uniek object. Dit behang straalt pure luxe uit. De structuur van open geweven zijde is aangebracht op een ondergrond van kostbare hoogglansfolie. De warme gloed van het edelmetaal schijnt subtiel door waardoor een uitgesproken en exclusieve uitstraling ontstaat. 

Eri kan u op twee manieren behangen worden. U kan de tekening over de verschillende banen precies laten aansluiten, zodat de muur een rustige look krijgt. Een andere optie is om de banen niet op tekening te hangen. U zal de banen dan duidelijk zien, waardoor het stijlvolle effect van natuurlijke zijde nog meer opvalt. 

Eri behang van ARTE is verkrijgbaar in 8 verschillende kleurstellingen. En perfect te combineren met de andere behangen uit de ARTE Expedition behang collectie. 


Collectie: ARTE Expedition behang collectie
Design name: ARTE Eri behang
Rolbreedte1 meter  
Rollengte: 10 meter 
Patroonherhaling (cm): vrije aanzet of rechte aanzet van 90 cm
Materiaal: vinylbehang op vlies - muur inlijmen