ARTE Fade 47590

Artikelcode 47590
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€29,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 90 cm
Patroonhoogte (cm)

Product details

Patch Arte Behang is bestemd voor de echte durfal of voor de eeuwige twijfelaar. Het is namelijk een knipoog naar de sixties, de tijd waarin drukke grote prints in contrastrijke kleuren in overvloed te zien waren. De naam zegt het al, Patch combineert verschillende prints en vormt een eclectisch geheel. Het patch behang is onder meer verkrijgbaar als folie (glanzend) met een ondergrond van goud- of zilverfolie. Tevens is het behang beschikbaar met een matte achtergrond en glanzende opdruk.

Het behang is geïnspireerd door texturen en patronen uit de wereld van textiel.
Het patchwork heeft geometrische vormen met verschillende prints wat zorgt voor een levendig geheel. Door te spelen met diverse vormen en prints creëert Arte een echte eye-catcher voor aan de wand.

Design naam: Patch Arte Behang
Collectie: Revera behangpapier collectie
Rolbreedte: 90 cm 
Rollengte: leverbaar op afsnijding
Patroonherhaling:  128 cm / 64 cm. Let op: Extreem grote patroonhoogte, banen berekenen op afmeting patroon om patroon aansluitend te krijgen.
Materiaal: Vliesbehang
Onderhoud: dit behang is met een vochtige doek licht afneembaar