ARTE Gardens of Okayama Blossom Garden - 54502

Artikelcode 54502
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€1.299,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 3,2 m
Breedte (cm) 80 cm
Patroon (cm) 80 cm

Productpagina

Gardens of Okayama is een behang dat geïnspireerd op de beroemde Japanse tuinen. Deze muurbekleding van ARTE uit de Osmanthus collectie toont een bruggetjes, altaars en tempeltjes, temidden van Japanse bonsai bomen en struiken. Het patroon is prachtig met de hand geborduurd op het natuurlijke sisal materiaal van het behang. Een luxe behang dat perfect is voor een chic, rijk en sfeervol interieur.

Collectie: Osmanthus
Lengte: 3,2 m
Breedte: 80 cm
Patroon: 80 cm
Materiaal: Natuurmuurbekleding op vlies
Aanbevolen lijm: Arte Clearpro
Aanbrengen: Product bevochtigen, muur inlijmen en product inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.