ARTE Geloma Spring Green – 54560

Artikelcode 54560
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€209,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 137 cm
Patroon (cm) -

Productpagina

Geloma is een behang dat zijn naam krijgt van het gelijknamige oud-Engelse woord voor 'weefgetouw'. Deze muurbekleding van ARTE uit de Osmanthus collectie is verweven uit glanzende draden met meerdere diktes en kleuren. Dit creëert een rustiek en uniek patroon. Een luxe behang dat perfect is voor een natuurlijk, rijk en sfeervol interieur.

Collectie: Osmanthus
Lengte: 1 m
Breedte: 137 cm
Patroon: -
Materiaal: Natuurmuurbekleding op vlies
Aanbevolen lijm: Arte Clearpro
Aanbrengen: Product bevochtigen, muur inlijmen en product inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.
 
LET OP: dit behang wordt verkocht per meter. Hierdoor wordt het speciaal voor u afgesneden, waardoor u het niet retour kan sturen.