ARTE Gloria 37642

Artikelcode 37642
Bereken een indicatie van het aantal rollen en of meters:
Of vul direct uw aantal rollen in:
€99,00
In winkelmandje
Levertijd: 5 à 6 werkdagen
 • Details
 • Gloria Behang ARTE toont een klassiek motief van barok. In combinatie met de metallic look is dit behang een parel voor het oog. Hier komen natuurlijke en industriële thema’s samen: nature meets industry. Het behang is gedecoreerd met glasparels, de lichtreflectie geeft de muurdecoratie een extra luxueus accent.


  De collectie Metal X Signum telt zeven dessins: Arcum, Classo, Domus, Forum, Gloria, Natura en Quadra. Die zeven patronen zijn aangebracht op de uni Stellar uit de bestaande collectie Metal X, een metallic muurbekleding met een tegelijk industriële en luxueuze uitstraling. De tijdloze motieven en unieke ondergrond komen in deze collectie extra tot uiting dankzij de zachte kleurschakeringen.

  Het Gloria behang van Arte is verkrijgbaar in 5 kleuren.

  Deze muurbekleding wordt per strekkende (lengte)meter voor u afgesneden. Dus als u voor uw muur bijvoorbeeld 6 meter nodig hebt, dan bestelt u 6 meter. U krijgt één rol van 6 meter behangpapier bij 90 cm breed. Dit behang wordt op maat voor u afgesneden. Afhankelijk van hoeveel meters (lengte) u nodig hebt.


  Collectie: ARTE Metal X Signum behangpapier collectie
  Design name: Gloria behang ARTE
  Rolbreedte (cm): 90 cm
  Rollengte: leverbaar op afsnijding (per meter)
  Patroonherhaling (cm): 64 cm
  Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar

 • Specs

Onze Instagram @demooistemuren