ARTE Impasto Silver - 60105

Artikelcode 60105
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€119,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 90 cm
Patroon (cm) 128 cm

Productpagina

Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en dessins en is bovendien van uitstekende kwaliteit.

De collectie Metal X Patina straalt tijdloze luxe uit en heeft tegelijkertijd een stoer tintje. Elk ontwerp is gedrukt op een ondergrond van authentieke metaalfolie, wat aan de muur een verweerd pleisterwerk met een artistieke flair oplevert. De verschillende patronen roepen associaties op met diverse schilder- en handwerktechnieken. Door geavanceerde druktechnieken ontstaan er combinaties van matte en glanzende elementen, wat het geheel extra dynamisch maakt en het effect van een natuurlijk patina

Geprint op metaalfolie brengt dit dessin het beste uit twee werelden samen: het ambachtelijke in perfecte harmonie met het industriële.

Collectie: Metal X Patina
Materiaal: Vliesbehang
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen en onderhoud: Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze winkel of bestel een staal.

NB: Het behang wordt verkocht per meter. Minimale afname is 1 meter. Uw bestelling wordt voor u op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het niet retourneren.