ARTE L'Histoire 80032

Artikelcode 80032
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€129,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 8.5 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 32 cm

Product details

L'Histoire ARTE Flamant behang doet historisch aan en is een lust voor het oog. Het barokachtige behang neemt je mee terug in de tijd en doet denken aan de meest luxe, klassieke interieurs. Het dessin brengt sfeer en luxe in uw interieur en is een toevoeging in ieder interieur. Bij ons verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

L’Histoire lijkt wel rechtstreeks uit het kasteel van Versailles te komen. Z’n klassieke uitstraling brengt een royaal gevoel in huis. Ook dit dessin is allesbehalve strak en rechtlijnig; het behang lijkt bijna geweven met de hand. 


Collectie: Arte Flamant Les Memoires behangcollectie
Design name: L'Histoire ARTE Flamant Behang
Rolbreedte (cm)70 cm
Rollengte: 8,5 m
Patroonherhaling (cm): 32 cm
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar