ARTE Ridge 87031

Artikelcode 87031
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€299,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het eigentijdse en luxe behang van Arte bevat bijzondere texturen en designs, en is daarnaast van uitstekende kwaliteit.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 120 cm
Patroonhoogte (cm) 60,50 cm

Product details

ARTE Ridge behang is luxueuze muurbekleding van zachte fluweel en verticale strepen. Om een mooi en levendig effect op de muur te krijgen, viel de keuze voor deze collectie op een soft-touch-fluweel. Dit behang is een lust voor het oog en vraagt om aangeraakt te worden. Dankzij de structuur krijgt de muur extra diepte.

Er kunnen lichte markeringen voorkomen of verschijnen in de dieper liggende delen van de patronen. Dat is karakteristiek voor fluweel en draagt bij aan de natuurlijke charme van het product. Het behang is vlekwerend en waterafstotend, positieve akoestische werking


Collectie: ARTE Velveteen behang collectie
Design name: ARTE Ridge behang
Rolbreedte120 centimeter  
Rollengte: per strekkende meter 
Patroonherhaling (cm): Rechte aanzet 60,50 cm
Materiaal: 3D textielmuurbekleding op vlies - muur inlijmen