Elitis Anguille Big Croco Galuchat Behang

Elitis Anguille Big Croco Galuchat behang heeft de complete look van krokodillenhuid en heeft ook nog de bijpassende voelbare structuur waardoor het nauwelijks van echt leer is te onderscheiden.

Toon 1 - 22 van 22
Meer filters

Élitis Big Croco Behang

Luxe krokodillenleer op de muur in de slaapkamer? Of voor de woonkamer op zoek naar unieke wandbekleding die flink stoer mag zijn? Dan is het Élitis Big Croco behang een geweldige keuze. Het is behang dat niet zal misstaan in luxe hotelkamers, maar doet ook denken aan vervlogen tijden van safari’s en de inrichting van antieke kabinetten in musea en bibliotheken. Dit exclusieve behang heeft de complete look van krokodillenhuid en heeft ook nog de bijpassende voelbare structuur waardoor het nauwelijks van echt leer is te onderscheiden. In deze serie valt ook het Anguille en Galuchat behang met de look van respectievelijk palinghuiden en die van rog. Prachtig en uniek in hun soort!

Exclusief krokodillenleer op de muur

De uitstraling van het Élitis Big Croco behang past perfect bij de opkomende ‘New Luxury’ trend in het interieur. Maar dit behang in leatherlook is ook erg geschikt om meer warmte en authenticiteit te geven aan een klassieke of meer industriële wooninrichting. Het is leverbaar in een breed kleurenpalet van bruin,, zwart en naturel tinten. Maar ook actuele trendkleuren zijn vertegenwoordigd zoals maisgeel, paarsrood, turquoise, lavendel, warm oranje, fuchsia en mosgroen. En door de reliëfwerking krijgt dit behang extra intensiteit in tint en uitstraling. Ook hebben de meeste series een opvallende finish, bijvoorbeeld in parelmoer, dat dit leerbehang een nog luxer effect geeft.

Unieke luxe kwaliteit van Élitis behang

Het Franse merk Élitis maakt exclusief behang met unieke dessins die zich onderscheiden in thema, sfeer, kleur en detail. Het biedt een grote variëteit opvallende dessins en kleurrijke ontwerpen die muren omvormen tot ware kunststukjes. Niet alleen in print en motief, maar ook in structuur. Elitis weet op subtiele wijze driedimensionale effecten te verwerken in de behangontwerpen, zoals in het Élitis Big Croco Behang. De unieke kijk op bijzondere structuren uit de natuur is misschien wel het meest kenmerkend voor Élitis, maar het label laat zich ook graag inspireren door inheemse culturen, oosterse prenten, aziatica en veel hedendaagse grafiek. Ze zien hun ontwerpen als een weergave van hun ontdekkingsreizen naar verwondering en verbazing. Élitis series zijn daardoor geliefd bij interior designers over de hele wereld en wordt in veel moderne luxe interieurs toegepast.

Élitis Big Croco Galuchat behang bij De Mooiste Muren

Net als alle andere series van Élitis bestaat Big Croco uit hoogwaardig vinylbehang dat eenvoudig afwasbaar is, stoot- en vuurvaste eigenschappen heeft en niet zal verkleuren. Ideaal dus voor ruimtes waar geleefd mag worden. Maar het is ook een prachtige keuze om kantoorruimtes, restaurants en hotelkamers een exclusieve sfeer te geven. Het Élitis Big Croco behang is te leveren in 17 eigentijdse kleuren. Met een andere uitstraling, maar ook voorzien van een prachtig 3D-effect is het Galuchat behang uit deze serie. Dit is bezaaid met een parelachtige, afgeschuurde structuur, net als dat van roggenleer. Ook op vissen gebaseerd is het Anguille behang dat geïnspireerd is op de zilveren en naar brons verkleurende huiden van palingen. Deze behangseries staan dan ook garant voor bijzondere visuele effecten op de muur.