Farrow & Ball Behang

Ontdek zachte kleurenpaletten, verbluffende strepen en monochrome, minimalistische looks in het prachtige behang van Farrow & Ball.

Toon 1 - 24 van 241
Meer filters

logo farrow and ball behang wallpaper

Farrow and Ball behang voor ieder interieur

Vermaard voor hun opvallende collecties en het bereik van traditionele en eigentijdse ontwerpen, Farrow & Ball is een team van bekwame vakmensen die voortdurend de ontwerpgrenzen verleggen om u de nieuwste, nieuwste looks voor uw interieur te brengen.

Ontdek subtiele florals en zachte kleurenpaletten, verbluffende strepen en monochrome, minimalistische looks in de uitgebreide collecties van Farrow & Ball. Ga voor een trendy gevoel naar de collectie 'Bamboo Papers', geïnspireerd op Japanse Japanse prenten uit de 19e eeuw. Deze collectie biedt contrasterende kleurenpaletten in blokgedrukte, natuurlijke patronen - perfect voor een dramatisch uitziende functiewand. De 'Prim & Proper'-collectie biedt een meer verfijnd en eigenzinnig gevoel met ingewikkelde ontwerpen, stippatronen en frisse kleurenpaletten.

Shop Farrow & Ball behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige behang collecties van Farrow and Ball. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.