Harlequin Behang

Harlequin staat bekend om hun adembenemende en fantasierijke behang en bijzondere ontwerpen en texturen.

Toon 1 - 24 van 525
Meer filters

logo harlequin behang wallpaper

Designer wandbekleding

Harlequin werd oorspronkelijk opgericht als een behangbedrijf, en ze zijn zijn erfgoed blijven omarmen door adembenemende designer wandbekleding te produceren in een allesomvattende selectie van ontwerpen en texturen. Ze zijn een meester in het flamboyante statement-behang, maar zijn ook gespecialiseerd in fantasierijke afwerkingen, visionaire technieken en verrukkelijke kleuren die ervoor zorgen dat uw muren een kunstwerk op zich worden!

Harlequin Behang Collectie

De Mooiste Muren verkoopt de officiële Harlequin behangcollectie, waaronder o.a. Momentum, Paloma Identity, Leonida, Poetica, Palmetta, Folia, Purity en Anthology. De Harlequin Momentum Wallpaper-serie beschikbt over de volumes één tot vijf. Bijvoorbeeld Momentum 5 van Harlequin brengt een boetiek-aantrekkingskracht in elke ruimte en is een verfijnde collectie van acht iconische behangontwerpen in modieuze kleuren.

Met zeven ontwerpen geïnspireerd door sierlijke natuurlijke vormen en de hoekigheid van architectuur, combineert Paloma van Harlequin moeiteloos fascinerende metallics met delicate eigentijdse prints. 

De Harlequin Textured Walls introduceert brede vinylbehangen in acht ontwerpen, elk met verschillende reliëfs en texturen om uw statement of wandbekleding in uw huis te creëren interieur. In 2019 lanceerde Harlequin Salinas, een prachtige verzameling van negen wallpapers, die wordt toegevoegd aan hun wandbekledingbibliotheek, waarbij elk ontwerp is geïnspireerd op het thema van het Art Deco-interieurontwerp.

Shop Harlequin behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige behangcollecties van Harlequin. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.