Little Greene Behang

Met oog voor het milieu, produceert Little Greene behang van hoge kwaliteit. Ontdek het elegante en duurzame behangpapier van Little Greene.

Toon 1 - 24 van 401
Meer filters

logo little greene behang wallpaper

Verantwoord behangpapier van Little Greene

Met oog voor het milieu, produceert Little Greene hoge kwaliteit verf en behang. De complexe, duurzame en ongeëvenaarde formule van de Little Greene verf geeft een intens diepe kleur die gemiddeld 40% meer pigment bevat dan de gemiddelde verfsoort. Dit maakt dat de verf relatief gezien goed geprijsd is, omdat je er simpelweg langer mee doet. Daarnaast gebruikt het merk pure en natuurlijke producten, waardoor de kleuren vergelijkbaar zijn met de verf van schilders uit de Gouden Eeuw. Ook bij de productie van verf en behang houdt Little Greene rekening met haar omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het verantwoorde behangpapier waarop geprint wordt. Dat doet gelukkig geen afbreuk aan de geraffineerde texturen, het elegante uiterlijk en de duurzame kwaliteit.

Shop Little Greene behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door het duurzame behang van Little Greene. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.