Arte Kaleidoscope behang

Arte Kaleidoscope is een semi-effen behang met een structuur van beton en een subtiele glans, geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Toon 1 - 24 van 147
Meer filters

Geïnspireerd op een caleidoscoop

Het Arte Kaleidoscope by Omexco behang is een semi-effen behang met een structuur van beton en een subtiele glans. Een luxe behang om net dat beetje extra karakter te geven aan uw interieur. Het behang is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

De kleurrijke, complexe en voortdurend veranderende vormen en patronen die te zien zijn als je door een caleidoscoop kijkt, heeft Arte en Omexco geïnspireerd voor het ontwerp. Daarnaast is het behang geproduceerd met gerecyclede vezels en bedrukt dankzij zonne-energie, met als resultaat een ademend behang dat eventueel ook gebruikt kan worden in vochtige ruimtes.

Arte Kaleidoscope uitvoeringen

Het Arte Kaleidoscope behangcollectie bestaat uit verschillende uitvoeringen, kleuren en varianten van het dessin. Zo is het KAL0 behang gedetailleerde gestreept en verfijnd, en verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende tinten. Het KAL2 behang is verkrijgbaar in 26 verschillende tinten en heeft een wat meer industriele uitstraling vanwege het ruwe, glanzende patroon.Het KAL1 behang is verkrijgbaar in maar liefst 21 verschillende tinten.
 

Shop Arte Kaleidoscope behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de prachtige Arte Kaleidoscope collectie. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.