House of Hackney Behang

House Of Hackney biedt een onderscheidende collectie van behang, stoffen, accessoires en zelfs kleding in de meest oogverblindende designs.

Toon 1 - 24 van 257
Meer filters

logo house of hackney behang wallpaper

House of Hackney, een statement interieurmerk

Hoewel House of Hackney pas sinds 2011 bestaat heeft het een ware revolutie binnen de interieurwereld teweeg gebracht. Oprichters zijn het Britse echtpaar Javvy M Royle en Frieda Gormley die beiden een achtergrond in mode hebben. Ze zagen binnen de interieurwereld een gat in de markt en daarom stelde zichzelf ten doel om ‘De kleur beige uit interieurs te laten verdwijnen’. Kortom: weg met het minimalisme en verwelkom de nieuwe tijdsgeest waarin traditie en gedurfd modern elkaar kruisen. Die missie heeft het stel dubbel en dwars voltooid, want inmiddels is House of Hackney uitgegroeid tot een statement interieurmerk. Het biedt een onderscheidende collectie van behang, stoffen, accessoires en zelfs kleding in de meest oogverblindende designs.

Shop House Of Hackney behang online of in de winkel

Laat u verwonderen door de bijzondere collecties van House of Hackney. Shop online of kom langs bij één van onze winkels in Haarlem. Komt u er niet uit? Neem contact op voor gratis advies of een staalaanvraag.