Pentimento

Toon 1 - 24 van 189
More filters

Een moment van bekering is genoeg om iets te veranderen. Een verandering voor het beste.

Tres Tintas biedt PENTIMENTO aan, een collectie die de echte aard van een werk verdedigt.
Een collectie die de grote inspanning van de kunstenaar prijst in zijn constante vastberadenheid om zijn techniek te verbeteren, in zijn vastberadenheid om een melodie of geur op het doek vast te leggen.

Pentimento is vooruitgang. Het is oprechtheid en onschuldige grofheid. Het is hoe dat lied tot diep in de harten van duizenden doordrong, de extreme delicatesse van de tule uitgehouwen in een marmeren sculptuur, de perfecte combinatie tussen techniek en passie voor een favoriete olie.

Pentimento is gemaakt om die momenten van verandering te erkennen. Momenten die de universele cultuur van prachtige creaties hebben gevuld. Deze collectie wordt gepresenteerd als een ode aan de evolutie van zoveel werken in de kunstgeschiedenis.
Om nogmaals het fortuin van de ontwikkeling en vooruitgang van de schilder, schrijver, beeldhouwer te bedanken. Om de kunstenaar te bedanken.
Maar ook de opkomst (of ontwikkeling) van de leerling, van een moeder of van jezelf. Omdat kunst niet bestaat met grenzen.

Bekering is een kans. Een kans om te versterken. Een kans om de verandering te beoordelen. Om opnieuw te beginnen. Bereiken.