Braquenie L'Arbre aux Oiseaux Coordonne - BP375001

Artikelcode BP375001
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€235,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 133 cm
Patroon (cm) 75 cm

Productpagina

De originele geest van het luxe Braquenié behangmerk leeft voort door Pierre Frey's gedeelde waarden van traditie, expertise en uitmuntendheid.

De collectie Anniversaire 1823 - 2023 Panoramiques van Braquenié vormt een dialoog tussen traditie, weergegeven in tijdloze elegantie, en veronderstelde voorstelling. Deze collectie ontplooit zich rond authentieke reproducties en herinterpretaties, geïnspireerd door beroemde documenten die bewaard worden in de archieven van het Huis of in de erfgoedcollecties van het Château de Versailles, het Musée des Arts Décoratifs in Parijs, of het Musée de la Toile de Jouy.

Collectie: Collection Anniversaire 1823 - 2023 Panoramiques
Materiaal: Vliesbehang
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen: Lees zorgvuldig de instructies op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze winkel of bestel een staal.

NB: Het behang wordt verkocht per meter. Minimale afname is 1 meter. Uw bestelling wordt voor u op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het niet retourneren.