Braquenie Roziere Fond Uni Origine - BP300001

Artikelcode BP300002
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€278,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De oorspronkelijke geest van het luxe Braquenie-behangmerk leeft voort via gedeelde waarden van traditie, expertise en uitmuntendheid door Pierre Frey.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 61 cm

Productpagina

Dit heteluchtballonmotief is kenmerkend voor de 'ballonmanie' die na de eerste vluchten van de Montgolfier-broers in 1783 door de decoratieve kunsten vloog. Het arabesk-paneel is een reproductie van de ballon die vanuit de Jardin des Tuileries in Parijs werd gevlogen op de eerste van December van dat jaar, met twee figuren die spandoeken zwaaien. Het origineel was met houtblok gedrukt op samengevoegd papier, waarschijnlijk door de fabriek in Reveillon, waarvan de tuinen werden gebruikt als opstijgplaats op testvluchten door Etienne Montgolfier en Pilatre de Rozier. Het is gedrukt op een effen achtergrond of op Gisors-strepen.

Collectie: Braquenie
Samenstelling: Papierinvoer
Stijl: 18e-eeuwse stijl
Type: historische documenten
Technische informatie: Gewicht: 70 gr, Breedte: 52.00 cm / 20.47 inch
Type herhaling: Verticaal 61,00 cm / 24,00 inch
Lengte van de rol: 10.05 m / 11.00 yard