Casamance Caladium - 70470238

Artikelcode 70470238
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€216,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 120 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Caladium is een behang dat geïnspireerd is op de vormen en kleuren van de gelijknamige plant. Deze muurbekleding van Casamance uit de Escambry collectie creëert een prachtig en organisch patroon van de hartvormige blaadjes. Dit botanische behang is perfect voor een natuurlijk, artistiek en sfeervol interieur.
 
LET OP: De coating CALADIUM heeft een willekeurige herhaling en past niet bij elkaar, daarom adviseren wij de installatie met decoratieve staven tussen elke strook.
 
Collectie: Escambry
Lengte: 1 m
Breedte: 120 cm
Patroon:  
Materiaal:100 % af - intisse
Aanbevolen lijm: Clearpro of clearpro (verdund) 
Aanbrengen: muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal