Casamance Callisto - 75432242

Artikelcode 75432242
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€577,10
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 3 m
Breedte (cm) 210 cm
Patroon (cm)

Productpagina

De derde maan van de nabije planeetgroep Callisto brengt ons in een illusoire wereld, een niet bestaande en ontzagwekkende plek. Gemaakt met behulp van computergestuurde opdruk op een briljante ondergrond, is dit wandpaneel toegankelijk in twee vormen : een om de dag aan te spreken en een avond of twee geleden. Gemaakt van een paar eindeloos matchbare planken, betovert CALLSITO de faculteiten en komt het ons ten goede, tussen droom en werkelijkheid. Dit wandpaneel kan horizontaal worden afgestemd op eindeloos. Het kan heel goed worden aangepast door het bereiken van onze Casamance contract administratie. Het kan ook worden afgedrukt op een elite uitvoering vinyl basis (Type II) op een materiaal korrel (Volterra) en een stro korrel (Straw).

Collectie : Nuit d'Orient
Hoogte paneel : 3 m
Breedte : 210 cm (3 rol à 70 cm breed)
Patroon : nvt
Materiaal : vliesbehang 
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.